Rakyat Untuk Rakyat. Headline Animator

06 Mac 2011

Skuad Kamera : SB Guna Trak Tenaga Nasional Berhad

Inilah kenderaan yang digunakan
Skuad kamera berjaya merakam aksi Special Branch ataupun SB yang cuba membuat rakaman di tempat ceramah PAS yang mana juga berlangsung konsert Pak Long dan Azhan Atan dengan menggunakan kenderaan Tenaga Nasional Berhad.

Tindakan mereka cuba menyamar sebagai anggota Tenaga Nasional Berhad tidak berjaya apabila Skuad Kamera berjaya merakam kamera yang terletak dalam kenderaan milik Tenaga Nasional Berhad itu. Panik dengan keadaan itu, anggota SB tersebut keluar dari kenderaan dan berpura-pura tanya siapakah yang datang ceramah malam ini.

Ini sudah biasa kedengaran apabila pihak yang menjadi kuda tunggang UMNO/BN cuba menjadikan jentera kerajaan sebagai alat untuk kepentingan parti. Kehadiran tiga orang anggota terbabit sebenarnya sudah dikesan kerana tidak pernah ada juruteknik TNB datang mendengar ceramah.

Mereka meletakkan kenderaan berhadapan dengan Perpustakaan Awam Merlimau yang bertentangan dengan Markaz Induk PAS. Sebagai pihak yang bertanggungjawab, mereka tidak seharusnya menjadi kuda tunggangan kepada UMNO/BN sebaliknya menjaga ketenteraman awam-
Lihat anak panah- Dalam land rover  ini ada kamera
Salah seorang pengintip 

Kenderaan Tenaga Nasional Berhad
Lihat anak panah - sambungan kamera dalam land rover
lihat anak panahKamera yang dihala ke tempat ceramah dan konsert
N 27 Merlimau

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...